Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω το τέστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού;

1. Απο κοντά

Καλέστε μας στα τηλέφωνα του κέντρου και κλείστε το ραντεβού σας για να έχετε το προσωπικό σας τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
Κερατσίνι
Μοσχάτο
Μέθανα

2. Εξ΄αποστάσεως

Καλέστε μας στα τηλέφωνα του κέντρου και κλείστε ένα ραντεβού απο το σπίτι σας με τον επαγγελματικό σύμβουλο του χώρου μας.
ή
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Να τονίσουμε πως και με τους δύο τρόπους η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Δηλαδή συμπεριλαμβάνει 3 συναντήσεις. Η πρώτη είναι η διεξαγωγή του τέστ και οι άλλες δύο είναι αφιερωμένες στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων.
Το τεστ διατίθεται μέσω ειδικά καταρτισμένων και πιστοποιημένων Συμβούλων του χώρου μας και υλοποιείται άμεσα με τη βοήθεια Η/Υ, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, διασφαλίζοντας έτσι αντικειμενικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα οι απαντήσεις που δίνονται ελέγχονται ως προς την ειλικρίνειά τους.
 
Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας
Τηλεφωνικώς Μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.
τηλεφωνο   electronicform 
 

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων