ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

μαθησιακες δυσκολιες

...Άν το διάβασμα το αντιμετωπίζετε... κάπως έτσι,


Τότε ελάτε στην Ανάδραση ώστε να γίνει το διάβασμα των μαθημάτων ενδιαφέρον, ευχάριστο και αποτελεσματικό.
Σας περιμένουμε απο κοντά να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε για τις πρωτοποριακές μεθόδους μάθησης που χρησιμοποιούμε.
Απευθυνόμαστε σε μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.

 

Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας
Τηλεφωνικώς Μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.
τηλεφωνο   electronicform 

Φροντιστηριακή υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Μία μοναδική πρωτοπορία της Ανάδρασης στα σχολικά  μαθήματα Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου.

παιδια στα θρανια Η Ανάδραση πρωτοπορεί στον τομέα της ειδικής αγωγής παιδιών, αφού πέρα από τις κλασσικές μεθόδους αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών (π.χ δυσλεξία, υπερκινητικότητα), το παιδί σας μπορεί να διδαχθεί μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων την ύλη που κάνει και στο σχολείο του με έναν τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές του απαιτήσεις και ανάγκες.

Αυτό είναι κάτι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα και είναι μια υπηρεσία όπου ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες, με άρνηση να μελετήσει ή ακόμη και με ιδιαίτερους τρόπους μάθησης, μπορεί να διδάσκεται τη σχολική του ύλη πλαισιωμένο από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (π.χ μαθηματικούς, φυσικούς, φιλολόγους, χημικούς κ.α) με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση και στην ειδική αγωγή.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και εξειδικευόμαστε για μαθητές που δίνουν στο σχολείο τους προφορικές εξετάσεις αντί γραπτών ενώ αναλαμβάνουμε και την φροντιστηριακή υποστήριξη μαθητών γ΄λυκείου που δίνουν προφορικές πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτό σημαίνει πως το μάθημα θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή που έχουμε, ενω διοργανώνουμε παράλληλα με το μάθημα προφορικές εξετάσεις, έτσι ώστε ο μαθητής να συνηθίσει και ν'αποκτήσει άνεση με την προφορική εξέταση και να του είναι ευκολότερο να αποδώσει τα μέγιστα στις πανελλήνιες εξετάσεις. Η εμπειρία μας άλλωστε, αλλά και τα αποτελέσματα των μαθητών μας έχει αποδείξει πως το παιδί που θα δώσει προφορικές εξετάσεις χρειάζεται μία ιδιαίτερη διαδικασία διδασκαλίας και εξέτασης που μόνο στην Ανάδραση μπορείτε να εξασφαλίσετε.

 

σχολικη τσαντα


Αν και το δικό σας παιδί δε θυμάται ονόματα, αριθμούς, ημερομηνίες, δεν καταφέρνει να μάθει την προπαίδεια ή την αλφαβήτα, μπερδεύει τα γράμματα ή γράφει ανάποδα λέξεις και αριθμούς, αποδίδει καλύτερα στον προφορικό απ' ότι στον γραπτό λόγο, δυσκολεύεται να αντιγράφει ή να διαβάζει προτάσεις ή ακόμη δεν μπορεί να εφαρμόσει κανόνες (συντακτικούς, γραμματικούς) ή το γραπτό του έχει τηλεγραφική μορφή βοηθήστε το να αναδείξει την κρυμμένη του ευφυΐα, να νιώσει δυνατό και να ευχαριστηθεί τη μάθηση. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας, κλείστε το ραντεβού σας για μια δωρεάν αξιολόγηση και ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τη δυσκολία του παιδιού σας..

 

 

Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας
Τηλεφωνικώς Μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.
τηλεφωνο   electronicform 

Θερινά τμήματα σχολικών μαθημάτων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου

 

2019 Θερινά τμήματα μαθησιακής προετοιμασίας

Μικρά Group 3 ή 4 μαθητών!

χρωματιστο ψαρι

   Η θερινή προετοιμασία είναι ευεργετική για όλες τις τάξεις (Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου), καθώς σε μια χρονική περίοδο 5 εβδομάδων καλοκαιρινών μαθημάτων, λύνει απορίες που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες χρονιές και γίνεται μία περιληπτική παρουσίαση της ύλης της επόμενης χρονιάς με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε ο μαθητής να έχει μια πρώτη επαφή με το μαθησιακό υλικό της επόμενης τάξης. Στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου όμως αποτελεί βασική προϋπόθεση, ώστε να τελειοποιηθούν οι γνώσεις των μαθητών/τριών για να οδηγηθούν προς την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

new1

     Η κεντρική ιδέα είναι πολύ απλή: Δημιουργούμε μικρά τμήματα (ιδιαίτερα απο 2 έως και 4 παιδιά) στα οποία μπορείτε να λάβετε υψηλής ποιότητας μαθησιακή υποστήριξη  κρατώντας τις τιμές μας εξαιρετικά προσιτές.

     Τα θερινά αυτά τμήματα αφορούν σχολικά μαθήματα όπως μαθηματικά, φυσική, χημεία, έκθεση, βιολογία, άλγεβρα, ιστορία και άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε και να εγγραφείτε σε όποιο μάθημα σας ενδιαφέρει και χρειάζεστε. Τα καλοκαιρινά μαθήματα μέσα απο ένα τόσο μικρό σε αριθμό μαθητών, δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες για να καλύψει το παιδί σας τα όποια μαθησιακά κενά έχει, να ανεβάσει αισθητά τις σχολικές του επιδόσεις καθώς και να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή του.

 kalokairina1

 

       Οι προσιτές μας τιμές στα καλοκαιρινά μας τμήματα που μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να εμβαθύνει στη σχολική του ύλη και να εξοικειωθεί με το μαθησιακό επίπεδο της τάξης του. Η διάρκεια των καλοκαιρινών μας τμημάτων είναι 5 εβδομάδων και αφορούν το Δημοτικό, όσο και όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.  Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κλείσουμε μία συνάντηση από κοντά ώστε να συναποφασίσουμε σε ποιό ή ποιά μαθήματα θα εστιάσουμε. 

 

Kalokairina2

 

          Είμαστε σίγουροι πως σε μας θα βρείτε μικρά και ευέλικτα group θερινών μαθημάτων φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά σας. Να τονίσουμε πως το έμπειρο προσωπικό μας και η 16 ετής μας εμπειρία μπορούν να σας εγγυηθούν για την ποιότητα των καλοκαιρινών σας μαθημάτων.

                                                rendezVousΕπικοινωνήστε Μαζί Μας

 

        Συγκεκριμένα τα οφέλη των θερινών μαθημάτων είναι τα εξής:χρωατιστο σπιτι

 1. Ο μαθητής – μαθήτρια κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μαθημάτων μελετά, χωρίς το άγχος των σχολικών του υποχρεώσεων οπότε αφοσιώνεται και αφομοιώνει καλύτερα την τρέχουσα ύλη του.
 2. Καλύπτεται σημαντικό μέρος τη ύλης πράγμα που δίνει στο μαθητή – μαθήτρια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
 3. Υπάρχει άνεση χρόνου μέσα στον οποίο μπορούν να εξαλειφθούν τα οποιαδήποτε κενά που έχουν προκύψει από τις προηγούμενες τάξεις.
 4. Υπάρχει περισσότερος χρόνος για καλύτερες επαναλήψεις.
 5. Στα καλοκαιρινά τμήματα δημιουργείται επίσης μεγαλύτερη δυνατότητα για περισσότερα διαγωνίσματα οπότε οι μαθητές μελετούν και επαναλαμβάνουν καλύτερα την ύλη τους και οι καθηγητές τους ελέγχουν καλύτερα την πρόοδό τους.

 

Φροντιστηριακή υποστήριξη Μαθητών Δημοτικού

σχολειο     Στην Ανάδραση πιστεύουμε πως για τα παιδιά που ξεκινούν ή πηγαίνουν ήδη στο Δημοτικό στόχος μας δεν είναι μόνο η μετάδοση γνώσεων αλλά πρωτίστως η ένταξη των μαθητών στη σωστή διαδικασία της μάθησης. Γι’ αυτό με σύγχρονες παιδαγωγικές θεωρίες και διδακτικές μεθόδους βήμα βήμα εισάγουμε το μικρό μαθητή στην πρώτη ανάγνωση, γραφή και αρίθμηση με τελικό στόχο την πολύπλευρη πνευματική και σωματική του ανάπτυξη ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας.

 

   Για τους μαθητές Δημοτικού παρέχουμε εξατομικευμένη διδασκαλία (ιδιαίτερο μάθημα) των σχολικών τους μαθημάτων σε συνδυασμό με ειδική αγωγή ώστε να βελτιώσουμε τις σχολικές επιδόσεις του παιδιού μέσα από την επίσημη διδακτέα ύλη. Με τον τρόπο αυτό το παιδί ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή του στο σχολικό περιβάλλον. Παράλληλα βελτιώνονται θέματα που έχουν να κάνουν με μαθησιακές δυσκολίες που ενδεχομένως αντιμετωπίζει (δυσλεξία, υπερκινητικότητα κ.α) καθώς το αναλαμβάνουν έμπειροι δάσκαλοι με εκπαίδευση και στην ειδική αγωγή. μελετη δημοτικου

   Αν το παιδί σας ξεκινά το Δημοτικό και αυτό σας προκαλεί μεγάλη ανησυχία και άγχος, αν το παιδί σας φοιτά ήδη στο Δημοτικό και η πορεία του σας προβληματίζει ή αν απλά θέλετε να προσφέρετε τις καλύτερες βάσεις στο παιδί σας και να του εξασφαλίσετε μία σταθερά καλή βαθμολογία για όλες τις σχολικές του χρονιές ελάτε σε επαφή μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε λύση σε αυτό που αναζητάτε.

 

 

Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας
Τηλεφωνικώς Μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.
τηλεφωνο   electronicform 

 

 

Φροντιστηριακή υποστήριξη Μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου & Αποφοίτων

 

  Εξατομικευμένη Μάθηση,

Γιατί έτσι αντιλαμβανόμαστε την εκπαίδευση των παδιών σας.

 

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ    -  ΓΥΜΝΑΣΙΟ   -   ΛΥΚΕΙΟ   -   ΕΠΑΛ   -  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 

 

Ένα Εξειδικευμένο Φροντιστήριο που δίνει βαρύτητα στις προσωπικές σας ανάγκες.

  

book360     Η Εταιρεία θεραπείας και μάθησης Ανάδραση λειτουργεί από το 2003 διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα φροντιστηριακής διδασκαλίας σε μαθητές με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες. Επίσης αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση χαρισματικών παιδιών που αναζητούν ένα χώρο που θ'ασχοληθεί με τις προσωπικές τους μαθησιακές αναζητήσεις. Με το κατάλληλα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, διαδραστικούς πίνακες και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχουμε φροντιστηριακή υποστήριξη σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε όλα τα μαθήματα ( μαθηματικά, φυσική, χημεία, αρχαία, έκθεση, ιστορία, πληροφορική κ.α.), κάνοντας έτσι τη μαθησιακή διαδικασία  εύκολη και ευχάριστη ενώ στέκεται δίπλα τους, ενισχύοντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, βοηθάμε τους μαθητές να αυτοματοποιήσουν την καθημερινή τους ρουτίνα, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του σχολείου και τους φέρνει πρώτους με υψηλές βαθμολογίες στις εξετάσεις και υψηλό ποσοστό εισακτέων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

 ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ  - ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ  -  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ - ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ - 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

Το μάθημα στο χώρο μας και ο COVID - 19

 

Αποκλειστικά Ιδιαίτερο μάθημα για κάθε παιδί!

1 μαθητής ανα τάξη σε πολύ προσιτές τιμές. 

Υψηλή Ασφάλεια και Μάθηση σε πλήρη αρμονία στο χώρο μας. 

 covid19safety

      Ο χώρος μας είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις εξελίξεις της παγκόσμιας πανδημίας που μας πλήττει εδώ και αρκετούς μήνες. Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζεται όπως τη χρήση μάσκας, γαντιών, χλωριούχων διαλυμάτων τον επαρκή αερισμό των άνετων αιθουσών μας και πολλών άλλων εσείς και τα παιδιά σας μπορούν να απολαμβάνουν ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον για τη διεξαγωγή του μαθήματός τους. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως όλα τα παραπάνω μέτρα ενισχύονται απο το γεγονός του οτι τα μαθήματά μας πραγματοποιούνται ώς ιδιαίτερο μάθημα οπότε στην αίθουσα κάθε φορά βρίσκεται ο μαθητής μαζί με τον καθηγητή σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

 

 Ελάτε με το συμμαθητή σας στην ίδια τάξη και κερδίστε άμεσα 35% καλύτερη τιμή σε κάθε παιδί!

 

     Παραδίδουμε μαθήματα και εξ' αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα!  

 

Ιούνιος  Ιούλιος και Σεπτέμβριος 2020

3 σημαντικοί μήνες για τη μάθηση του παιδιού σας.

interactive

       Καθώς η φετινή σχολική χρονιά έχει δημιουργήσει πλήθος μαθησιακών κενών λόγω της πολύμηνης αποχής απο τη μαθησιακή διαδικασία όπως και εν όψει της πιθανότητας να δημιουργηθεί απο Σεπτέμβριο μία παρόμοια κατάσταση  προτείνουμε για φέτος την κάλυψη των μαθησιακών κενών που έχουν δημιουργηθεί αλλά και καινούριων που πιθανότατα θα προκύψουν μέσα στους τρείς αυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας να προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν επαρκώς την τάξη τους αλλά και να κάνουν μία επαρκή εισαγωγή στην επόμενη τάξη κερδίζοντας χρόνο και φροντίζοντας τη μαθησιακή τους εξέλιξη. 

 

                            rendezVous

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

 

Σχολική  περίοδος  2020  -  2021


Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

new1

      Η κεντρική ιδέα είναι πολύ απλή: Λειτουργούμε μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων ( 2 μαθητές μπαίνουν μαζί μόνο αν πληρούνται κάποιες ειδικές προϋποθέσεις)  στα οποία μπορείτε να λάβετε υψηλής ποιότητας μαθησιακή υποστήριξη  κρατώντας τις τιμές μας εξαιρετικά προσιτές.

     Τα τμήματά μας αφορούν τη φροντιστηριακή υποστήριξη σχολικών μαθήματων  όπως μαθηματικά, φυσική, χημεία, έκθεση, βιολογία, άλγεβρα, ιστορία και άλλα. Κυρίως απευθυνόμαστε σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και σε χαρισματικά παιδιά χωρίς όμως να αποκλείουμε τον οποιονδήποτε μαθητή καθώς το μάθημά μας είναι ιδιαίτερο. Μπορείτε να επιλέξετε και να εγγραφείτε σε όποιο μάθημα σας ενδιαφέρει και χρειάζεστε. Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες για να καλύψει το παιδί σας τα όποια μαθησιακά κενά έχει, να ανεβάσει αισθητά τις σχολικές του επιδόσεις καθώς και να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή του.

 

       Οι προσιτές μας τιμές τόσο στα θερινά όσο και στα χειμερινά μας τμήματα, που μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να εμβαθύνει στη σχολική του ύλη και να εξοικειωθεί με το μαθησιακό επίπεδο της τάξης του.  Αυτό που μένει είναι να κλείσουμε μία συνάντηση από κοντά ώστε να συναποφασίσουμε σε ποιο ή ποια μαθήματα θα εστιάσουμε. 

 

xeimerina front

 

          Είμαστε σίγουροι πως σε μας θα βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε για το παιδί σας. Να τονίσουμε πως το έμπειρο προσωπικό μας  και η πολυετής μας εμπειρία απο το 2003 σας εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα.

                                   

     Τα τελευταία χρόνια, το ποσοστό των παιδιών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες έχει αυξηθεί ενώ είναι ολοένα και Αίθουσα σχολικών μαθημάτων κορυδαλλοςπερισσότερα τα παιδιά τα οποία στο παρελθόν θεωρούνταν απλώς αδύναμοι μαθητές, σήμερα με ειδικά επιστημονικά εργαλεία μπορούμε να διαγνώσουμε την όποια μαθησιακή τους δυσκολία και να προβούμε στην αποκατάσταση μέσω συνεδριών ειδικής αγωγής. Όπως είναι γνωστό, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες όπως: υπερκινητικότητα, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, Δ.Ε.Π.Υ (διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητα), δυσγραφία, δυσαριθμησία, δυσπραξία κ.α. αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης του χώρου και του χρόνου τους.

     Ένας Χαρισματικός μαθητής απο την άλλη μπορεί να είναι ένα παιδί με εξαιρετικές επιδόσεις σε πολλούς τομείς χωρίς όμως να μπορεί να επιτυγχάνει υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις στο σχολείο. Ένας μαθητής λοιπόν που εμφανίζει υψηλά κίνητρα και καλούς βαθμούς στα τεστ χωρίς όμως να μπορεί να έχει συνολικά μία καλή σχολική επίδοση ή επίσης μπορεί ο ίδιος χαρισματικός μαθητής να δίνει μία εικόνα στο σχολείο οτι βαριέται  ή οτι η όλη εκπαιδευτική διαδικασία του είναι γενικά αδιάφορη. Αυτή η συμπεριφορά αποτελούν για τους καθηγητές του χώρου μας μία ξεχωριστή εκπαιδευτική πρόκληση καθώς καλούμαστε να προσεγγίσουμε με επιτυχία το μαθητή εκείνο που για δικούς του λόγους δυσκολεύεται να συμπορευτεί στη συμβατική διαδικασία της εκπαίδευσης. Με λίγα λόγια η Ανάδραση είναι ένα εξεικευμένο φροντιστήριο για χαρισματικούς μαθητές.

     Η φροντιστηριακή διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δεπυ, χαμηλή νοημοσύνη, δυσαριθμησία κ.α.), ήταν πάντα μια δύσκολη υπόθεση για τους ίδιους και ακόμη πιο δύσκολη και αγχωτική για τους γονείς, καθώς δεν υπάρχει η κατάλληλη ενήμερωση και καθοδήγηση γι΄αυτά τα παιδιά, είτε δεν ακολουθούν το κατάλληλο πρόγραμμα ειδικής αγωγής. Επίσης είναι σημαντικό για τους μαθητές αυτούς να βρίσκονται σε ένα κατάληλο σχολικό πλαίσιο όπου διδάσκονται απο εξειδικευμένους καθητητές καθοδηγούμενοι πάντα απο το αντίστοιχο θεραπευτικό προσωπικό.

      Τώρα μπορείτε άμεσα και πολύ εύκολα συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα να σας προσφέρουμε, εντελώς δωρεάν, 2 πλήρεις σχολικές μαθησιακές  αξιολογήσεις από εξειδικευμένους καθηγητές του χώρου μας. Με αυτόν τον τρόπο,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση θα λάβετε από εμάς μία ολοκληρωμένη εικόνα για το μαθησιακό προφίλ του παιδιού σας.

    Η αγάπη μας για τα παιδιά και το χώρο της εκπαίδευσης μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός όμορφα σχεδιασμένου και φιλόξενου χώρου στον οποίο μαθητές γυμνασίου λυκείου γενικού αλλά και τεχνικού (ΕΠΑΛ), μπορούν να προετοιμάστούν σε όλα τα μαθήματα του σχολείου τους (μαθηματικά, φυσική, χημεία, αρχαία, έκθεση, ιστορία, πληροφορική κ.α.), να καλύψουν ελλείψεις, να επιλύσουν απορίες, να εμπεδώσουν την ύλη, να αφομοιώσουν έννοιες και να προετοιμαστούν για τις προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις, γραπτές ή προφορικές, με θέματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εξετάσεων. Γι΄αυτό απαιτείται  ειδική παιδαγωγική μεταχείριση και εξειδικευμένη διδασκαλία, η οποία θα ανταποκρίνεται στη φύση των αναγκών τους, ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την νοητική τους ικανότητα και αποτελεσματικότητα.

η δυναμη της γνωσης     Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές με υπερκινητικότητα, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, ΔΕΠΥ (διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητα), δυσγραφία, δυσαριθμησία, δυσπραξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες, ώστε να να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του σχολείου και να προετοιμαστούν κατάλληλα στις γραπτές ή προφορικές εξετάσεις, από το επαρκώς καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας. Απευθύνεται επίσης και στο μαθητή που επιζητά μία καλή επίδοση αλλά και σε καλά προετοιμασμένους μαθητές με υψηλούς στόχους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με συνδυαστικά θέματα εφ’ όλης της ύλης. Όπως προαναφέραμε διδάσκουμε σε μαθητές δημοτικού γυμνασίου και λυκείου.

Συγκεκριμένα παρέχουμε:

 • Οργανωμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών
 • Διαδραστικός πίνακαςσχολικη μελετη
 • Ατομικά ή ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
 • Επίλυση αποριών
 • Συνεδρίες στην ειδική αγωγή
 • Επιπλέον διδακτικές ώρες για την κάλυψη κενών
 • Εμπέδωση της ύλης και αφομοίωση εννοιών
 • Χρήση εποπτικών μέσων για την καλύτερη κατανόηση (πχ. προτζέκτορας, Η/Υ, οπτικοακουστικά εφέ κ.α.)
 • Προετοιμασία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες (πχ. δυσλεξία, δυσγραφία, υπερκινητικότητα, δυσαναγνωσία, δυσπραξία, δυσαριθμησία) για τις προφορικές ή τις γραπτές πανελλήνιες εξετάσεις.
 • Προσομοίωση προφορικών εξετάσεων από τριμελή επιτροπή έμπειρων καθηγητών
 • Έλεγχος των γνώσεων με συχνά επαναληπτικά διαγωνίσματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σχολείου
 • Εξειδικευμένους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (μαθηματικοί, φυσικοί, φιλόλογοι, χημικοί κ.α)
 • Άρτια καταρτισμένο θεραπευτικό προσωπικό για επιπλέον στήριξη (ψυχολόγοι, ειδικοί παιδαγωγοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές)
 • Μαθήματα εξ΄αποστάσεως μέσω διαδικτύου
 • Προσωπική σχέση με τους μαθητές μας
 • Άνετο και ευχάριστο περιβάλλον
 • Επαγγελματικό προσανατολισμό

Θερινά Τμήματα Προετοιμασίας.

      Στο χώρο μας μπορείτε να προετοιμαστείτε μέσω των θερινών μας τμημάτων σε όλα τα σχολικά μαθήματα για την επόμενη  χρονιά του σχολείου όπως επίσης να ξεκινήσετε την καλοκαιρινή προετοιμασία του παιδιού σας για τις πανελλήνιες εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα (μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία, αρχαία, έκθεση, λατινικά, πληροφορική κ.α.). Να τονίσουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις η ένταξη ενός μαθητή σε φροντιστηριακά θερινά τμήματα είναι απαραίτητη καθώς του δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη μετέπειτα πορεία του και ενισχύει πέραν των γνώσεών του και την αυτοπεποίθησή του ώστε να έχει όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα ένας μαθητής που τελειώνει την έκτη δημοτικού είτε την Γ΄ γυμνασίου και θέλει να καλύψει μαθησιακά κενά για να μπει με επιτυχία στο γυμνάσιο είτε στο λύκειο αντίσοιχα, όπως και ένας μαθητής που θέλει να προετοιμαστεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις τα θερινά τμήματα προετοιμασίας είναι μία ιδανική λύση. Η διάρκειά τους συνήθως είναι 5 εβδομάδων αν και επειδή το μάθημα στο χώρο μας είναι ιδιαίτερο, υπάρχει και η δυνατότητα να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μαθημάτων στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας
Τηλεφωνικώς Μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.
τηλεφωνο   electronicform 

 

meleti

Γιατί να μας προτιμήσετε;

αιθουσα μελετης μοσχατο Επειδήτο φροντιστηριακό μάθημα σε μαθητές δημοτικού γυμνασίου και λυκείου γίνεται υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων καθητητών όλων των ειδικοτήτων. Μαθηματικά απο μαθηματικό, φυσική απο καθητητή φυσικών επιστημών ή αρχαία απο φιλόλογο κ.λ.π.

Διότι το μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή.

Γιατί  γίνεται ουσιαστική μελέτη με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, ώστε να καλύπτονται καθημερινά οι απορίες του.

Αφού  μαζί μας θα μάθουν τα παιδιά σας να μελετούν σωστά, μεθοδικά και αποδοτικά συνδυάζοντας το φροντιστηριακό μάθημα με την ειδική αγωγή.                     

Καθώς  μαζί μας θα καταφέρουν να καλύψουν τα κενά τους και δεν θ’ αφήσουμε να δημιουργηθούν καινούρια.

 

 

Γιατί να προτιμήσω την Ανάδραση για την εκπαίδευση του παιδιού μου;

 

 η δυναμη της γνωσης    Η εταιρεία θεραπείας και μάθησης Ανάδραση δεν είναι το κλασικό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, αλλά εφαρμόζει την απόλυτη ειδίκευση κατά τομέα μαθήματος και τη συνύπαρξη στον ίδιο χώρο με ειδικούς (ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους), καθώς μοναδικός μας στόχος είναι η πολύπλευρη εξέλιξη του μαθητή. Στο χώρο μας διδάσκουν έμπειροι και ειδικευμένοι καθηγητές και τα μαθήματα είναι ατομικά ή σε ομοιογενή γκρουπάκια (μέχρι 3 άτομα) που διασφαλίζουν ομαλούς ρυθμούς στη μετάδοση και αφομοίωση της ύλης. Τα προγράμματα παρακολούθησης είναι ευέλικτα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών και η ύλη διδάσκεται αναλυτικά από μηδενική βάση. Έτσι έχουμε, ως φροντιστήριο, την απόλυτη ευθύνη για τους μαθητές μας καθώς καλύπτουμε οποιοδήποτε κενό ή απορία έχει δημιουργηθεί τα προηγούμενα έτη.

 

   Πιστεύουμε στα οφέλη των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία και χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας πορτοκαλι και μπλε κυκλοιμέσω της χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ακολουθούμε επίσης σύγχρονες πολυαισθητηριακές μεθόδους διδασκαλίας για την αμεσότερη κατανόηση των εννοιών, εξειδικευόμαστε στη διδασκαλία μαθητών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες και προετοιμάζουμε μαθητές που στις πανελλήνιες εξετάσεις έχουν δικαίωμα προφορικής εξέτασης. Παρέχουμε ακόμη δωρεάν σημειώσεις και διενεργούμε διαγωνίσματα προσομοίωσης, προγραμματισμένα για όλη τη φροντιστηριακή χρονιά, βάσει χρονοδιαγράμματος προσδιορισμού της ύλης, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και το ύφος των εξετάσεων. Προγραμματίζουμε την ύλη (ανά μάθημα) ώστε να ολοκληρώνεται έγκαιρα και να εξασφαλίζουμε και τον απαιτούμενο χρόνο για τις πολύτιμες επαναλήψεις. Έτσι, οι μαθητές μας έχουν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εισάγονται σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας σε τμήματα που έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

χρωματισμενη παλαμη

  Θεωρούμε πρωταρχικό να ελέγχουμε το μαθητή σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να βοηθηθεί άμεσα, όταν χρειαστεί. Γι’ αυτό και στο χώρο μας πραγματοποιούνται τακτικά προγραμματισμένες ενημερώσεις προόδου, παρουσία γονέων, από τη διεύθυνση και τους καθηγητές, βασισμένες στις γραπτές και προφορικές επιδόσεις του μαθητή. Ο μαθητής μπορεί ακόμη να συμμετέχει σε δραστηριότητες του χώρου μας (εκδηλώσεις, εκδρομές, βιντεοπροβολές, ανοιχτές ομιλίες κ.α) καθώς και οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες και διαλέξεις σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί τους από τους ειδικούς της Ανάδρασης και να συμμετέχουν στην ειδική ομάδα γονέων.

 

Επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας
Τηλεφωνικώς Μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.
τηλεφωνο   electronicform 

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων