Εορταστική εκδήλωση της Ανάδρασης στο Δήμο Μοσχάτου

 Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της Ανάδρασης!

10 χρονια αναδραση!

 

    Η Ανάδραση σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου οργάνωσε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου εκδήλωση για τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες, γιορτάζοντας έτσι τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της θεραπείας και της Μάθησης. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν καταρχάς η ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας. Στη γιορτή που διοργανώσαμε τα παιδιά μπορούσαν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές όπως και να γράψουν το προσωπικό τους γράμμα στον Αι Βασίλη. Ταυτόχρονα οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του χώρου μας και να ρωτήσουν τους ειδικούς τις όποιες απορίες αφορούν τα παιδιά τους ή και τους ίδιους.

 

10 χρονια αναδραση!

 

   Κάτι που σίγουρα μας άρεσε πάρα πολύ είναι αυτή η δυνατότητα ανοιχτής επικοινωνίας μαζί σας, και  χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν μπορούμε να συζητήσουμε τις ανησυχίες σας, ν'ακούσουμε τις ερωτήσεις σας και να προσπαθήσουμε να σας κατευθύνουμε όσο ποιο προσεκτικά και υπεύθυνα μπορούμε.

    Απο την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, το δήμο Μοσχάτου που μας παρείχε αυτή τη δυνατότητα και σίγουρα τους συνεργάτες μας  που συνεχίζουν με αγάπη και πολύ μεράκι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους εσάς, φροντίζοντας παρόλες τις δυσκολίες της εποχής μας, να απολαμβάνετε οτιδήποτε χρειάζεστε με υψηλή ποιότητα.

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων